FACILITEITEN

Hotel de Branding in badplaats De Koog beschikt over diverse faciliteiten om uw vakantie op Texel zo aangenaam mogelijk te maken. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt en geniet van een (Texels) drankje in de gezellige lobby of aan de hotelbar. 

LOBBY

In de gezellige lobby staat onder andere een biljart. Verder is er een ruime loungehoek met openhaard, waar u heerlijk tot rust kan komen of een boekje kunt lezen. Natuurlijk onder het genot van een (Texels) drankje. 

BAR

Na een dagje fietsen, wandelen of relaxen nog even nakletsen in onze bar? De hotelbar is dagelijks geopend tot 23.00 uur. U bent altijd welkom voor een drankje of een praatje.  

ONTBIJT

Dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur. Aan keuze geen gebrek: onder andere ovenverse broodjes, diverse soorten beleg, koffie, thee, jus d'orange, yoghurt, muesli en vers fruit. 

GRATIS PARKEREN

Hotelgasten kunnen gratis parkeren op de privé parkeerplaats naast het hotel (indien er plek is). Anders is er ruimte in de directe omgeving van het hotel.