Faciliteiten Hotel De Branding

Hotel De Branding in badplaats De Koog beschikt over diverse faciliteiten om uw vakantie op Texel zo aangenaam mogelijk te maken. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt en geniet van een (Texels) drankje in de gezellige lobby of aan de hotelbar.

Lobby

In de gezellige lobby staat onder andere een biljart. Verder is er een ruime lounghoek met gashaard, waar u heerlijk tot rust kan komen of een boekje kunt lezen. Natuurlijk onder het genot van een (Texels) drankje.

Bar

Na een dagje fietsen, wandelen of relaxen nog even nakletsen in onze bar? De hotelbar is dagelijks geopend tot 22.00 uur, op donderdag tot 18.00 uur. U bent altijd welkom voor een drankje of een praatje. 

Ontbijt

Dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur. Aan keuze geen gebrek: onder andere ovenverse broodjes, diverse soorten beleg, koffie, thee, jus d'orange, yoghurt, muesli en vers fruit.

Fietsverhuur

Hotel De Branding vormt het ideale startpunt voor prachtige fietstochten over het eiland. Door onze centrale ligging is eigenlijk elke plek op Texel goed bereikbaar per fiets. Wilt u de mooiste plekjes ontdekken en het eiland écht goed verkennen?

Fietsen kunt u direct huren bij ons hotel, zowel gewone fietsen met zeven versnellingen als e-bikes (op basis van beschikbaarheid). 

 

Gratis parkeren

Hotelgasten kunnen gratis parkeren op de privé parkeerplaats naast het hotel (indien er plek is). Anders is er ruimte in de directe omgeving van het hotel waar u kunt parkeren met een Texelvignet.

Duurzaam

Hotel De Branding denkt aan het milieu! Onlangs hebben wij ruim 122 zonnepanelen geplaatst voor de stroomvoorziening en 10 zonnecollectoren om het water te verwarmen.