Alle accommodaties

9 accommodaties

Deze kamers (24 m2) zijn gelegen op de begane grond en geschikt voor twee personen. De kamers beschikken onder meer over twee comfortabele boxspringbedden en een vernieuwde badkamer met inloopdouche. Ligging aan de parkeerplaatskant, waar u kunt genieten van uw eigen zonnige terras met zitje. `s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze eetzaal. U bent van harte welkom in onze gezellige lounge met openhaard of de hotelbar.

Deze mooie, ruime kamers (32 m2) zijn gelegen op de begane grond en geschikt voor twee personen. De kamers beschikken onder meer over twee comfortabele boxspringbedden en een ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Ligging aan de binnenplaatszijde, waar u kunt genieten van uw eigen terras met zitje en veel privacy. `s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze eetzaal. U bent van harte welkom in onze gezellige lounge met openhaard of de hotelbar.

Deze kamers (26 m2) zijn gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor twee personen. De kamers beschikken onder meer over twee comfortabele boxspringbedden en een ruime, vernieuwde badkamer met inloopdouche. U heeft de beschikking over uw eigen balkon met zitje. `s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze eetzaal. U bent van harte welkom in onze gezellige lounge met openhaard of de hotelbar. Er is geen lift aanwezig in het hotel.

Deze heerlijke ruime kamers (32 m2) zijn gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor twee personen. De kamers beschikken onder meer over twee comfortabele boxspringbedden en een vernieuwde badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Het balkon met zitje is gelegen op het zuiden. `s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze eetzaal. U bent van harte welkom in onze gezellige lounge met openhaard of de hotelbar. Er is geen lift aanwezig in het hotel.

Deze ruime kamer (35 m2) is gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor drie personen. De kamer beschikt onder meer over twee slaapkamers, waarvan één met 2 boxspringbedden en één met 1 boxspringbed. De slaapkamers zijn verbonden door een tussendeur en de ruime, vernieuwde badkamer beschikt over een inloopdouche. Er is een Frans balkon. `s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in onze eetzaal. U bent van harte welkom in onze gezellige lounge met openhaard of de hotelbar. Er is geen lift aanwezig.